ELS PROBLEMES DE SEMPRE?

Comencem 2010, nou any, noves il·lusions i esperances. Reflexions per a no cometre els mateixos errors que anys anteriors.

Però des d'aquest bloc ens preguntem, Xàbia solucionarà els problemes que porta a l'esquena des de fa anys? Les solucions estaran properes? O simplement es deixaran de banda fent aparèixer nous conflictes? Realment la gent de Xàbia està cansada? Cansada de polítics ineptes?, d'empreses privades que busquen el benefici propi?, del menfotisme?,...

I TU? QUINA ÉS LA TEUA VISIÓ SOBRE EL FUTUR DEL TEU POBLE?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Alternativas es lo que pido, o esto será otro medio más donde lo único que se hace es quejarse.

Pere Joan ha dit...

Doncs jo el que crec, i alhora desitge que no passe, és que seguiran possant-se les coses més favorables per a NuevaJavea. I l'any següent igual, fins que apleguen les eleccions i tot serà tan favorable per a un pacte PPNuvaJavea que haurà aplegat l'apocalipsi per a Xàbia i per al paradís de La Punteta del País Valencià.
Per això el meu desig per al l'any nou seria que eixira una alternativa real a la política que s'ha fet sempre i que pareix que es seguirà fent al nostre poble.

Per acabar només vull dir-li a Anònim que és molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà i que no ens hem d'avergonyir d'allò que diguem. Sóc Pere Joan Cruanyes i Pérez.

GRÀCIES