NO ÉS PERSONAL, SÒLS SÓN NEGOCIS...


És una vergonya com els polítics de Xàbia ens han venut als interessos privats.

Com que no teníem prou amb obres desastroses en Poble, concessions abusives, ampliacions de ports, estacionaments que desapareixen de hui per a demà i burles repetides als qui votem, en el Molt "Il·lustre" han pensat: vinga anem a veure com li toquem ara els nassos al Poble de Xàbia i fruit d'aquesta tasca àrdua tenim l'aprovació d'una sèrie de sobre-costos per a Ecisa, que pobreta deu estar passant fam amb la crisi i va mendicant rosegons de pans. Com que en Xàbia regna Eduardo el Magnànim (que amb els diners del poble qualsevol és magnànim) aquest i la seua cort han decidit donar-li un poc de menuts i a la fi aquest acte de caritat ens costa a TOTS més de 4.500.000 milions d'euros. I això que estem en crisi, que quan trobem una altra gallina que ponga ous d'or, li donarem tot l'or de Moscou si escau.

Però, aquests diners no van a donar-se barat a res. A canvi faran quatre obres (desastroses) més i part també anirà amb la indemnització de 440,000 euros perquè a la no es construeix l'estacionament de Duanes, per expectatives creades tenen la poca vergonya de dir.
Açò ja arriba a ser de sainet :
-Senyor jutge vull que la meua víctima m'indemnitze perquè pensava que portava en la cartera més diners dels que li he furtat, i m'havia creat ja unes expectatives.

Pels alts cercles de l'economia deuen estar barallant-se per a veure qui és el pròxim que pot traure'n benefici. Podem imaginar el pròxim eslògan de Xàbia: invertiu a Xàbia, per molt que ens furteu o per molt mal que ho feu, no patiu que encara vos donarem més diners, com que ens han llevat la dignitat.

Però tot açò no es solament culpa dels polítics, també nostra per passar de tot i despreocupar-nos. Açò és el que ocorre quan el poble abandona les seues obligacions. A les pròximes eleccions hem d'oblidar-nos dels amiguismes i votar al que s'ho mereixi, no al "mal menor".

Senyor Enric Bas, si este és el preu per entrar al S.XXI, crec que em queden en el segle passsat.

Font: Xàbia al dia.

http://www.xabiaaldia.es/noticias/el_ayuntamiento_aprueba_sobrecostes_a_ecisa_por_valor_de_45_millones_de_euros-1250.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

No estic segura de si es real o ficticia, aquesta noticia. De segur que no es pot rebatir en un juzgat, el pagar una indemnizació per que un poble no vol fer unes obres?. Si una parella festeja 4 anys i acava deixant-ho, deuen de indemnizar-se?
La veritat es que ara mateix, sent tristor de vore com s'ha quedat el casca antic. No sé, els politics deurien fer un acte d'humiltat i tindre en compte, que el poble ja està tenint veu i ja fa molt de temps que va queixant-se i aplicar el sentit comú, que es el que no tenen.
I per cert m'encanta el video.