ENTRANYES A L'AIRE

No podem negar que l'Ajuntament de Xàbia sap captar a la perfecció les inquietuds del turista que ens visita. Els turistes desitgen, delegen, anhelen tant integrar-se en Xàbia, visitar cada racó, percebre cada detall que els nostres benintencionats polítics, delitosos de satisfer-los, els faciliten fins i tot poder contemplar i meravellar-se de les entranyes del nostre estimat poble. D'altra manera no s'entén perquè cara a l'estiu com cada any, se'ls ocorre començar a obrir carrers: Joan Carles I, Mare de Déu dels Àngels, Pius X, Churruca, etc.

Deuen pensar que les obres generen un gran interés en els turistes, poden entretindre's contemplant el tràfec dels obrers, o experimentar la sensació de viure en algun escenari post apocalíptic.

Congratulem-nos, doncs, d'aquestes tan encertades mesures que de ben segur propiciaran un allau de turistes, que vindran, veuran el panorama.... i se'n aniran, maleint per haver-se gastat els duros en un lloc on de ben segur no trobaran pau ni tranquil·litat.

Si bé el pla E s'ha d'aplicar abans d'acabar l'any per tal de no perdre la subvenció, també s'hi demostra la poca capacitat dels ajuntament per tal de fer pressió i ampliar el termini a dos anys a fi de no haver de fer les obres a l'estiu. Tal i com estan les coses no és recomanable anar espantant el turisme amb tant de soroll, pols i carrers tallats.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs sí, teniu tota la raó. Anava a dir-vos que la qüestió era el "Plan E" i que l'ajuntament no té cap culpa, però teniu tota la raó en el que dieu de fer pressió.

Anònim ha dit...

Disculpeu la meua discrepancia, pero pense que no hi ha motiu de queixa. Pese a qui li pese les obres i la construcció es el pa de la gent de Xàbia, les obres es fan per a millorar infraestuctures i en te igual si el valencià o madrileny de turno diu... quin soroll més desagradable, a Madrid i a Valéncia també fan obres i no crec que el seu objectiu siga espantar els turistes.

A XÀBIA SI, TU POTS ha dit...

Gràcies per aportar la teua opinió, però convé aclarir que el nostre punt de vista no és contrari a les obres urbanes, sinó que s'executen a l'estiu, podent fer-ho a partir de la tardor. Si bé és cert que el Pla-E obliga a executar les obres abans de finalitzar l'any, l'Ajuntament, o tots els ajuntaments que es veieren perjudicats deurien pressionar a l'executiu central per a que es prorrogara el termini durant el 2010 també, de manera que les obres es pogueren executar entre octubre i maig. Perquè concretament Xàbia ja és un caos a l'estiu per a incloure carrers tallats, camions, pales...

Anònim ha dit...

El problema no es nomes el plaç d'ejecucio del plan E si no que les empreses de xabia no tenen feina i no podien aguantar fins despres de l'estiu.

Anònim ha dit...

Clar que ens importa si al valencià o al madrileny de turno li molesta el soroll... venen de vacances i volen estar tranquils o al menys gaudir d'un passeig sense témer caure en un clot. I ens importa per que Xàbia es sosté de l'estiu i d'eixos madrilenys de turno... pregunta-li-ho a qualsevol comerciant o restaurador a vore si pot viure amb el que guanya a l'hivern. Clar que ens importa cuidar-los i que vulguin tornar l'estiu que ve. Y un altra... ni 2 setmanes es podien esperar a que passara Sant Joan? El meu nevot de 6 anys raonaria millor estes tasques, segur!!!