QUÈ EM PASSA DOCTOR?



Què li passa al poble de Xàbia? Per què no es mobilitza?

Què no hi ha motius? Doncs, ens venen uns quants al cap: polítics que es burlen constantment de nosaltres i de vosaltres, nul•la inversió en infraestructures, contractes que hipotequen el futur del poble, degradació de l'ecosistema xabienc, alienació del nostre i del vostre patrimoni, abandó de barris...

No vos pareixen suficients motius? On estàveu quan van urbanitzar tot el terme? I quan van intentar vendre el nostre port? On quan ens colaren unes reformes catastròfiques?, i quan ens intenten furtar els nostres edificis més emblemàtics? No cregueu que ja està bé de suportar a la mateixa classe política durant 30 anys, individus que s'han enriquit a costa vostra?.

Quin poble preteneu deixar als vostres fills? I als vostres néts? Un femer venut al millor postor?

Sincerament, algú creu que aquest és el poble que va atreure a Sorolla o a Andrés Lambert? A ningú li bull la sang de veure dia a dia com anem en un vaixell a la deriva? No em tocat ja fons? Que necessiteu més?

Doctor, doctor què em passa? Quina és la meua malaltia?

Mire, senyor pacient, vostè pateix d'un menfotisme agut, li recepte una cullerada de responsabilitat i unes pastilles de dignitat, ara depèn de vostè recuperar-se o deixar-se morir.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

MOVILITZEM-NOS JAAA!!!!!!!QUE NO ES BURLEN DE NOSALTRES!!!!

Anònim ha dit...

pues va , fem algo , els ke esteu ahi darrere , fem una ixida al carrer,

Anònim ha dit...

està vist que amb una eixida al carrer no sol·lucionem res. la gent ja està més que concienciada, la comarca ja coneix la situació de Xàbia, avuí he escoltat en la radio que Xàbia te un deute de més de 30.000.000 de euros, més de 30 millons de euros que pargarem els xabiencs!!!

pero no trobe una solució factible.

que fem?

Anònim ha dit...

encara hi ha molta gent desmobilitzada (és l'estrategia dels partits polítics), em el bar els sentiràs queixar-se de tot, però a l'hora de la veritat no diran ni pruna. I per a exemple el tema de l'esglèsia, tots cabrejats i quan toca fer algo, quatre gats. Sembla que molta gent està esperant que baixe un messies del cel per a salvar-nos, però el ben cert és que si no ens treiem nosaltres les castanyes del foc, no ho farà ningú. Mobilitzar-se és una solució, si´bé pot semblar poc efectiu, al menys donaria publicitat del malestar de la gent. L'altra actuació passa per les eleccions, no quedar-se a casa, anar i votar amb coneixement, i si no ens agraden les opcions, votar en blanc, mostrar que estem a favor del sistema, però no dels seus mecanismes de funcionament. Però fins a 2011 hem de buscar altres opcions. I per supost la pressió social, estigmatitzar al polític inepte, corrupte.

Anònim ha dit...

LA GENT DE XÀBIA,ESTA FARTA DELS POLITICS QUE GOVERNEN EL NOSTRE POBLE,PERO QUE HA DE FER?SI ELS CAPS DE LLISTA SON SEMPRE ELS MATEIXOS CORRUPTES DE SEMPRE,I SI LA GENT OTORGA EL VOT A ALGU,I EIXE DEFINITIVAMENT IX GUANYADOR,...ELS ALTRES PARTITS POLITICS JA S´ENCARREGUEN DE FER ELS SEUS PACTES.TOTAL, QUE AL FINAL GUANYA EL QUE EL POBLE NO HA VOTAT.
JO CREC QUE SI LA GENT DE XABIA ES MOVILITZARA EN MASSA, PODRIA FER-SE SENTIR LA VEU DEL POBLE, QUE FINS ARA ESTA SEGUENT CALLADA.JA ESTA BÉ DE JUGAR AMB NOSALTRES, HOME, JA ESTA BÉ!!!

Anònim ha dit...

HAN DE SABER QUE LA GENT DE XÀBIA ESTÀ DESCONTENTA. ANEM A PER ELLS!!!!