QUAN PLOU, TENIM MÉS AIGUA?

A Xàbia no podem dir que l'expressió: QUAN MÉS SUCRE, MÉS DOLÇ, s'acompleix sempre. Solament cal fer una miradeta al que ha passat aquesta setmana. A Xàbia quan més plou no hi ha més aigua (almenys eixint de les aixetes). És una mica irònic el tema però, cal ser conscient, que les instal·lacions pluvials amb les que compta Xàbia són molt deficitàries ja que la seua capacitat d'absorció es veu superada en èpoques com aquesta. Deuria estar més que clar que la "gota freda" ha portat durant moltíssims anys problemes a la nostra població i molts d'aquests han sigut provocats per una xarxa de clavegueram deficitària. Tal vegada la qüestió no és renovar totes aquestes instal·lacions (o tal vegada si), simplement una netejada a fons o una reparació dels petits desperfectes podrien salvar Xàbia del diluvi universal que patim tots els anys.

1 comentari:

Jose ha dit...

Simplement el clavegueram de Xàbia no està concebut per a abastir les necesitats de les plutges, quan s'ha construit tot el voltant del poble sense mirar que quan plou en ecsés, la canalització de les aigues degut al "arraconament" de l'aigua, necesita el triple d'evacuació subterrànea. NO ES UNA XICOTETA INVERSIÓ, tot lo contrari, es deurien de canviar totes les tuberies del casc antic, ampliar en definitiva, i això no es un xicotet desperfecte.

A la pregunta, es deu de fer? clar que si. Quan? pues aixó ja es cosa dels polítics que son els que fan els presupostos del poble.
Aquesta es la opinió personal de un ciutadà humilde de Xàbia. Gràcies per fer estos foros!!