XÀBIA, MÉS QUE SOL I PLATJA?

Passats el mesos més turístics i davant els dies de pluja que passem, volem fer una reflexió pel que fa al tema del turisme. A continuació et demanem que imagines la següent escena:

“Dues famílies amigues que venen a estiuejar a Xàbia formades per dos matrimonis, sis xiquets (tres per cada matrimoni), més els avis dels xiquets. Acaben de deixar arrere un dia complet de platja: s’han cabussat de bona gana en les aigües netes de les platges de Xàbia, han gaudit del magnífic sol que ens acompanya durant l’agost, han compartit despeses al fer la compra en qualsevol dels supermercats que podem trobar a la Carretera del Pla, han fet el seu particular ‘picnic’ en la platja, i, acabat el dia, decideixen fer una despesa extraordinària i anar al Mc Donald’s a sopar” (història verídica).

- Al vostre parèixer, aquest és un turisme de qualitat?

- Són solament casos aïllats?

- És productiu atraure turistes a Xàbia que no es gasten ni un euro en els serveis que disposa Xàbia?

- O pel contrari no es poden gastar diners en serveis per què no hi ha? O hi ha pocs i mal administrats?

- Quina classe de turisme deuria ser l’objectiu de Xàbia?

- Xàbia pot oferir més que el sol i la platja?

ENS INTERESSA LA TEUA OPINIÓ, LA TEUA REFLEXIÓ ÉS IMPORTANT

1 comentari:

Anònim ha dit...

A BANDA D'UN PARC NATURAL MAGIC, DE VALLS I MULTITUT DE POBLETS ENVOLTANT-MOS EN MULTITUT DE TRADICIÓ PER ENSENYAR-MOS???NO SERÁ UN PROBLEMA D'EDUCACIÓ SOCIAL??POT ESSER HI HA GENT QUE ASSOLES L'INTERESA LA PLATJA.