UNA MIRADA ALS RESULTATS

Els nostres lectors han pogut votar al llarg d’aquests mesos en les distintes enquestes sobre Xàbia. A continuació es mostren les tendències que es reflecteixen en aquests moments en elles.

Primeramet trobem que la majoria dels lectors considera que l'estat de Xàbia és pèssim. I perquè opinem, incloent-nos a nosaltres mateixa, així? Perquè evidentment Xàbia té moltes mancances que ens obstaculitzen la vida als ciutadans. I en què es materialitzen aquestes deficiències? En la classe política? En la degradació paisatgística? En les desastroses obres del casc antic? En la manca d’interès d’alguns sectors de la població? En l’escassesa de l’estacionament públic? En el baix interès per millorar aquesta situació?. Bé, en tot això i en molt més. Necessitem noves generacions de població amb la disposició necessària per a donar-li la volta a aquesta situació. Ja que molts s’han quedat en la còmoda situació de deixar-ho córrer tot fins arribar al dia de hui.

En segon lloc, pel que fa al model turístic, un ampli sector dels nostres lectors es decanta primerament, pel turisme natural i seguidament pel cultural. I açò ens indica doncs, que hi ha consciència que existeix un potencial que a dia de hui està poc explotat, i que pot ser la gran alternativa al pobre model actual de sol i platja. Tenim la matèria prima, amb la que juntament als mitjans adequats, podem crear un projecte turístic sòlid.

I finalment, respecte al projecte d’ampliació del port, un gran sector es mostra fermament en contra d’aquesta salvatjada. No sòls és una obsessió dels que fem aquest bloc, sinó que aquesta opinió s’ha pogut escoltar al carrer i també veure en manifestacions i recollides de firmes. Però, naturalment en aquest país primen els interessos de quatre milionaris per sobre de la gent del carrer i del seu escàs patrimoni, ja siga material o natural.

El poble parla però pareix ser que els nostres governants tenen les oïdes tapades pels sorolls dels seus propis interessos.

T'ANIMEM A QUE CONTINUES APORTANT LA TEUA OPINIÓ. Gràcies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xulo, xulo, xulo!

Xulo de collons aquest nou vídeo!

A més a més, totalment d'acord amb tot allòque diu l'article.

Ja tinc ganes de coneixer-vos i felicitar-vos en persona per tota la feina de conscienciació i movilització. Si. Cal despertar. Xàbia ha dormit massa temps. Han sigut molts malsons, de monstres especuladors.

EXTIRPEM L'ANESTÈSIA!

Salut!