APROFITAR LES OPORTUNITATS


Diu un refrany xinés que les èpoques de crisi són a la vegada temps d’oportunitats. Doncs a Xàbia deuríem aprofitar aquesta crisi per a reconvertir i/o reforçar la nostra economia, malauradament a Xàbia no estem al 100% en aquest assumpte.

Donat que per al sector primari ja no tenim terreny lliure gràcies a l’especulació i que posar en marxa una indústria potent és qüestió de llarg termini és necessari que fem una posada apunt al nostre sector turístic.

Necessitem un turisme que siga competitiu, que siga capaç d’oferir allò que ens diferenciaria i que cap altre poguera oferir. Sense oblidar la sostenibilitat ambiental, respectant l’entorn que li dona l’encant a Xàbia. I per últim però no menys important aquesta ha de ser una empresa conjunta, de tots els xabiencs i les xabienques, sense que importe la seua nacionalitat o el lloc de Xàbia en el que visquen, sense la cohesió social no podrem aconseguir allò que ens proposem.


4 comentaris:

Fernando Sala Soler ha dit...

MOLT BEN DIT SI SENYOR!

Anònim ha dit...

uvdfqmbojaixtgwtrowu, http://nailfunguscurecuretreatment.com Nail Fungus Cure, ZBfzdNc?

goiatdativier ha dit...

Filh de loira , vist de Tivier...fill de ...vist de Thiviers (un petit poble de Perigord agermanat amb Xàbia)crec qu'estem nosaltres més tranquils,hi ha un poc menys d'especulació imobilaria a cosa del mar gran, no tenim un mar a proximitat,només un parc natural regional (Parc Natural Regional de Perigord-Llemosi).
Encara que el centre del Perigord no es donat també.
"A Xàbia sí, tu pots", una bonica occasió per a jo(crec en valencià dieu per jo) de descobrir la realitat economica i social del poble agermanat amb Thiviers en Perigord.
I de llegir en llengua valenciana, germana de la llengua occitana.
Aprofitaré d'aquesta oportunitat, al menys.

Anònim ha dit...

Bé, aquesta és la meva primera visita al teu bloc! Som un grup de voluntaris i començar una nova iniciativa en una comunitat regional en el mateix lloc exacte. El teu bloc ens ha proporcionat informació valuosa per a treballar. Vostè ha fet una tasca meravellosa!